AcasăMONDENMihai Trăistariu, la capătul puterilor cu fratele său: "Cum să trăiască doar...

Mihai Trăistariu, la capătul puterilor cu fratele său: „Cum să trăiască doar cu 100 lei într-o lună?”

Mihai Trăistariu trebuie să ia o decizie importantă în privinţa fratelui său, care trece prin grave probleme sociale. Bărbatul trăieşte la Piatra Neamţ, unde se descurcă foarte greu de la o zi la alta.

A rămas chiar şi în întuneric, deoarece nu mai avea curent din cauza neachitării facturii la lumină.

Vrea să-şi ducă fratele la azil

Mihai Trăistariu vrea să îşi interneze fratele la azil. Pe lângă faptul că venitul lui Vasile este foarte mic, aproape inexistenţial, artistul a avut să afle și alte detalii îngrijorătoare.

„L-am întrebat câți bani a câștigat luna trecută din vânzarea tablourilor. Mi-a răspuns că 100 de lei. Păi, cum poți trăi cu 100 de lei în ziua de astăzi?

De data asta avea un alt necaz. I se tăiase lumina, fiindcă nu o plătise. Nu l-am putut lăsa așa, în întuneric, așa că am scos 3.300 de lei din buzunar și am plătit tot ce era necesar ca să aibă iar lumină în casă. Și facturi, și penalizări, și reinstalare.

M-am certat cu el, fiindcă eu nu pot înțelege filosofia lui de viață!”, a spus Trăistariu.

Şantaj emoţional între ei?

Uneori, mă trezesc cu mesaje de la el, de genul: „Plătește-mi nu știu ce factură!” Nu tu te rog, nu tu nimic! Un semn, acolo, de simpatie! Îmi spune doar că dacă nu voi da curs cererii lui îmi voi face păcate.

E un tip foarte credincios și scoate în față argumente de această natură, dar pentru mine nu au deloc efectul scontat! Dimpotrivă.

Sora mea a propus să-l internăm la un azil, dacă așa stau lucrurile. În sensul că pare că nu-și duce propria grijă. Dar încă ezităm să facem asta!”, a mai punctat Mihai Trăistariu pentru impact.ro.

author avatar
Andrei Ștefan