AcasăMONDENMihai Traistariu a luat-o razna! "Ce-i cu tine? De la implant ti...

Mihai Traistariu a luat-o razna! „Ce-i cu tine? De la implant ti se trage?”

Mihai Traistariu este foarte activ in lumea virtuala si posteaza foarte des cate o fotografie pe care si-o face cu telefonul in oglinda.

De aceasta data, inainte de se poza, a omis un detaliu – mai exact nu i-a pasat ca fanii vor vedea ce haos este in camera lui. De-o seriozitate iesita din comun ca si cand ar fi facut o treaba foarte serioasa, a vrut sa le arate tuturor ce bine ii sta imbracat cu hanoracul cu gluga si in… slipi.

Cand l-au vazut, prietenii de pe Facebook s-au amuzat teribil si i-au trimis o groaza de mesaje. Nimeni i-a admirat ipostaza – sa-i spunem sexy – in care a pozat. Cum era de asteptat, toata lumea s-a luat de „peisajul” care se vedea in spatele artistului.

„Angajeaza o menajera sa faca ordine prin casa”, „Exact. Ia uite ce dezordine este acolo!”, „Ai innebunit? Ce-i cu tine? De la implant ti se trage?”, „Hai mai Mihai… ce-a fost cu tine de ai postat pozele astea?”, „Sterge imaginile astea. Sunt HORROR!”, i-au scris prietenii din mediul online. Cand a vazut ca este atacat, cantaretul a tinut sa le explice de este haos in locuinta lui: „Probez haine. Atat!”.

Citeste si:

Mihai Traistariu e optimist… Uite cat par i-a crescut in doua luni de la implant! (FOTO)

Mihai Traistariu: “Desertul Sahara scrie pe capul meu!”

Mihai Traistariu, suparat pe fratele lui! “Nu vreau sa-l intretin pana la 60 de ani si dupa aceea”

author avatar
Anca Murgoci