AcasăMONDENMihai Morar, dezlănţuit după ce Antena 1 i-a dat afară pe Scărlătescu,...

Mihai Morar, dezlănţuit după ce Antena 1 i-a dat afară pe Scărlătescu, Dumitrescu și Bontea de la „Chefi la cuţite”: „Nerecunoştinţă”

Antena 1 a renunţat la colaborarea cu cei trei bucătari care realizau emisiunea „Chefi la cuţite”. Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu și-au anunțat dorința de a nu mai face parte în continuare din acest proiect TV, acuzând o stare de oboseală.

Decizia lor a fost aspru criticată de Mihai Morar.

Morar i-a acuzat de „nerecunoştinţă”

Mihai Morar, unul dintre cei mai cunoscuți oameni de televiziune și radio, a lăsat de înțeles că cei trei chefi au dat dovadă de nerecunoștință la adresa realizatoarei TV Mona Segall.

„Un singur comentariu: Mona Segall nu este doar cel mai mare creator de divertisment TV din ultimii 30 de ani în România. Este și cel mai mare creator de vedete TV din ultimii 30 de ani.

Capul sus, Mona! Și, mai ales, inima. Chiar și atunci când primești înapoi ceea ce nu meriți: nerecunoștință”, a fost mesajul transmis de Mihai Morar.

Antena 1 caută alt juriu

Filmările pentru sezonul 13 „Chefi la cuțite” ar trebui să înceapă în această lună, dar noile schimbări îi determină pe producători să găsească rapid un alt juriu.

Am fost întotdeauna aproape de oamenii cu care lucrez pentru că echipa mi-a fost și familie. Ne-am făcut confesiuni, am căutat soluții când ne-a fost greu, ne-am sprijinit, ne-am sfătuit și ne-am bucurat împreună.

Spre marea mea surprindere, cu mai puțin de o lună înainte de începerea filmărilor, am aflat că ei sunt prea obositi ca să mai continue acest proiect, lucru pe care mie, personal, nu mi l-au spus niciodată.

Știu cât de mult te consumă fiecare sezon, câtă energie îți trebuie ca să îl duci la capăt, că e nevoie de timp pentru a te încărca din nou, dar mai știu că eu am avut alături nu doar 3 personaje care făceau parte dintr-un juriu, ci 3 oameni profesioniști, care după atâția ani înțeleg televiziune, înțeleg și știu ce presupune pregătirea acestui format, știu că aceste decizii luate în ultimul moment impactează o echipă de peste 150 de oameni și nu pot fi remediate într-o lună de zile.

Chefi la Cuțite este unul dintre cele mai puternice branduri de televiziune, un brand la care lucrez alături de echipa mea de peste 8 ani de zile, un brand de care telespectatorii merită să se bucure în continuare, pentru că, la final, ei sunt creatorii de vedete și responsabilitatea vedetelor este față de publicul care i-a adus aici.

Profesional și uman știu că am făcut tot ce s-a putut. Rolul meu a fost să îi învăț televiziune, să construiesc pentru ei cel mai bun context posibil.

Și eu am obosit, de foarte multe ori, dar responsabilitatea în fața echipei și a oamenilor cu care lucrez este mereu unul din secretele acestor mulți ani în televiziune”, a declarat Mona Segall, potrivit Antena 1.

author avatar
Andrei Ștefan
629 afisari

2 COMENTARII

  1. Niste golani care s-au crezut vedete și specialiști în gătit. Vai mama lor în ce privește șapte ani de-acasă, corectitudinea și cinstea. Bine le-a făcut bizonilor nesimțiți.

Comments are closed.

Nu rata să citești

Ultimele știri