AcasăMONDENMihai Morar, cu lacrimi in ochi! "Ce-am facut eu sa merit asta?"...

Mihai Morar, cu lacrimi in ochi! „Ce-am facut eu sa merit asta?” (VIDEO)

La inceputul acestei saptamani, Mihai Morar si-a sarbatorit ziua de nastere. Prezentatorul emisiunii „Rai da’ buni” a avut parte de o sumedenie de surprize, dar cea mai frumoasa urare a primit-o de la indragita actrita Draga Olteanu Matei. Vedeta TV a marturisit ca momentul a fost atat de emotionant incat nu si-a putut stapani lacrimile.

Ce-am facut eu sa merit asta?!? Cea mai frumoasa urare pe care am primit-o anul asta de ziua mea. Pana la ochi umezi. Multumesc infinit, Draga Olteanu Matei. Multumesc, Draga noastra. Iarta-ma, varsta si statutul mi-ar fi impus sa iti vorbesc cu ”dumneavoastra”, cum m-a invatat mama si tata. Ti-am vorbit la ”per tu”. Pentru ca te simt aproape. Aproape…singura”, a notat Mihai Morar pe contul personal de socializare, loc unde a postat si un video cu Draga Olteanu Matei.

 

In plus, prezentatorul de la Antena 2 a spus ca aceasta mare actrita care a jucat in filme romanesti de renume este o mare valoare cu care ar trebui sa se mandreasca romanii. Face parte, alaturi de Stela Popescu, Alexandru Arsinel si Radu Beligan din numele sonore de care niciun prezentator nu ar trebui sa isi bata joc – dupa cum marturiseste chiar Mihai Morar.

„Da, exista subiecte, persoane, pe care nu le poti lua la misto intr-o tara in care unii isi permit totul. Mai sunteti cativa, ii poti numara pe-o mana. Tu, Draga, la Piatra Neamt. Florin, la Cluj. Beligan pe un scaun, singur pe scena. Stela, inca toata un zambet. Arsinel, intr-o rezerva…”, a mai adaugat prezentatorul TV pe Facebook.

author avatar
Anca Murgoci