AcasăMONDENMihai Morar, cel mai fericit tatic! “Adevarata valoare sta in lucrurile simple!”

Mihai Morar, cel mai fericit tatic! “Adevarata valoare sta in lucrurile simple!”

Mihai Morar se poate considera un barbat implinit. Are o cariera de succes in lumea televiziunii, iar in ceea ce priveste viata de familie, prezentatorul emisiunii “Rai da’ buni” nu se poate plange de nimic! In fiecare seara, il asteapta acasa sotia sa, Gabriela, alaturi de cele doua minuni pe nume Mara si Cezara.

Mihai Morar profita din plin de zilele libere pentru a-si petrece timpul cu simpaticele sale gemene. Si pentru ca dupa atatea ploi, duminica a mai rasarit si soarele, cei trei au decis sa faca o plimbare in parc. Cum le sta bine unor fetite nascute in aceeasi zi, Mara si Cezara au fost imbracate la fel, amandoua pe biciclete, insotite de fericitul tatic, dar si de cate o jucarie de plus – un elefant, respectiv un calut.

Prezentatorul Antenei 2, fericit ca este “urmarit” de cele mai importante fiinte din viata lui, a scos repede aparatul de fotografiat si instantaneul a fost urcat pe pagina sa de Facebook – loc in care a postat si un mesaj de suflet: “Adevarata valoare sta in lucrurile simple”. Prietenii virtuali ai lui Mihai Morar i-au lasat o sumedenie de mesaje care mai de care mai dragute.

“Esti un super tatic”, “Fericirea se afla in lucrurile marunte”, “Trebuie sa pretuim mai mult viata”, “Ai niste fete dragute. Sa-ti traiasca si sa te bucuri de ele!”, “Fetele lui tata. O familie minunata”, au fost cuvintele care i-au insotit imaginea.

author avatar
Anca Murgoci