AcasăMONDENMihai Morar a dat-o de gol pe Bianca! Totul despre cearta dintre...

Mihai Morar a dat-o de gol pe Bianca! Totul despre cearta dintre ea si Victor!

La doar o saptamana de cand s-au casatorit, Bianca si Victor au avut prima cearta. Invitati la un eveniment monden unde roscata a fost <<mireasa de colectie>>, Daniel Buzdugan si Mihai Morar au facut glume pe seama relatiilor ei anterioare, lucru care l-a deranjat foarte tare pe Victor.

Prin presa deja se zvonea ca pana la <<divortul anului>> nu va mai fi decat un pas. Din acest motiv, prezentatorul emisiunii „Rai da’ buni” a vrut sa faca lumina in cazul celor doi miri si sa explice cum au stat, de fapt, lucrurile. Mihai Morar a povestit ca tot ce s-a intamplat pe scena a fost stiut dinainte de participanti.

„Asa cum ea a fost platita pentru acea seara, la fel am fost si noi. Nu am folosit glumele hard care circulau pe net cu ea, nu am criticat-o nici atunci, nici in emisiunile noastre nici inainte, nici dupa nunta. Am discutat cu Bianca si inainte, si dupa show si nu mi s-a parut ca e suparata, dimpotriva. Una dintre scrisorile pe care le-am citit a vazut-o si ea. Cred ca se face prea mult caz pe aceasta situatie. Si daca s-au certat dupa show, in orice cuplu exista astfel de situatii, nu cred ca dupa prima cearta se pune problema divortului”, a spus vedeta de la Radio ZU pentru ZiarulRing.ro.

Daniel Buzdugan a povestit si el ca Bianca si-a dat acordul in privinta a ceea ce avea sa se intample pe scena. Acesta considera ca Victor nu avea niciun motiv de suparare. ” Inainte de eveniment i-am spus ca o sa avem niste glume, niste scrisori la caterinca, si s-a amuzat, nu a zis nu, ca daca se opunea, noi nu le spuneam. Inainte de eveniment m-am vazut cu Victor, am dat noroc cu el. Dupa eveniment nu l-am vazut, dar cred ca e un baiat destupat, nu avea de ce sa se supere”, a mai adaugat colegul lui Morar.

Vezi si: Victor Slav o face praf pe Bianca Dragusanu: “Bai, stii care e problema la tine?”

author avatar
Anca Murgoci