AcasăMONDENMihai Campineanu de la Suie Paparude, in stare GRAVA la spital!

Mihai Campineanu de la Suie Paparude, in stare GRAVA la spital!

UPDATE: Mihai Campineanu a fost supus unei interventii chirurgicale. Dupa aproape doua ore, artistul a iesit din operatie. In prezent, se afla in continuare in coma indusa. Cantaretul va fi tinut in continuare sub observatie, iar medicii ii urmaresc evolutia starii de sanatate.

Veste trista pentru fanii trupei Suie Paparude! Liderul formatiei, Mihai Campineanu (cunoscut drept Michi), a ajuns in stare grava la spital. Imediat dupa ce a coborat de pe scena unde a sustinut un concert, artistul pur si simplu s-a prabusit ca secerat.

Mihai Campineanu le-a spus colegilor ca are dureri puternice in piept, iar in momentul urmator s-a produs tragedia. In cadere, artistul s-a lovit la fata.

Colegii sai au sunat imediat la 112, iar o echipa de pe Ambulanta s-a deplasat la fata locului. Medicii l-au transportat de urgenta la Spitalul Municipial Timisoara. Aici, doctorii au incercat minute in sir sa-l resusciteze. Potrivit acestora, Michi a suferit un infarct.

“De vina sunt stresul si oboseala. Cu o zi inainte am avut concert in Arad, apoi la Timisoara. S-a stresat mult si cu lansarea noului videoclip al trupei pe care am organizat-o tot aici in concert la Timisoara. Era foarte foarte obosit“, a spus pentru Opiniatimisoarei.ro colegul de la Suie Paparude, Mihai Dobre.

author avatar
Anca Murgoci