AcasăMONDENMihai Bendeac, impresionat până la lacrimi de Fuego: "E foarte șmecher, jur"

Mihai Bendeac, impresionat până la lacrimi de Fuego: „E foarte șmecher, jur”

Mihai Bendeac, impresionat până la lacrimi de Fuego: "E foarte șmecher, jur"

Mihai Bendeac e în toane bune. În ceea ce-l priveşte pe Fuego, cel puţin. Actorul l-a lăudat pe artist, incluzându-l în galeria unor interpreţi de valoare din România: Delia, Andra, Ştefan Bănică jr.

Actorul a văzut unul dintre concertele susținute de artist și a fost impresionat să vadă câte flori a primit din partea admiratoarelor.

Bendeac crede că Fuego e o legendă

M-am nimerit într-o noapte, înainte să mă culc, și am văzut treaba asta. Și am simțit nevoia s-o comentez live. Vreau să vă spun cu mâna pe inimă că mie mi se pare că Fuego e foarte șmecher, jur.

Există artiști români – Fuego, Ștefan Bănică jr, Loredana, Andra, Delia, Florin Salam – care pe scenă… stai cuminte că se dă cu praf de liniște. Dar în același timp mă uitam la construcția din jurul lui Fuego și mi se pare.

Mi se pare că marketingul este absolut senzațional, este genial”, le-a transmis Mihai Bendeac fanilor lui, pe Instagram.

Mirat că femeile îi aduc flori

Mihai Bendeac a fost impresionat și de tradiția care există la evenimentele lui Paul Surugiu, cunoscut drept Fuego, mai precis gestul din partea doamnelor pentru artist, acela de a-i oferi buchete de flori, în timp ce se află pe scenă.

„Îmi vine să plâng la mormânt străin. E șmecher omul. E și ceva religios în tot ce înseamnă Fuego. E genial, toată construcția este genială…. și toate chestiile astea sunt pe bune, adică chiar vin femei cu buchete de flori.

A trecut mult timp, oprisem filmarea, dar el primește în continuare flori. Incredibil! De unde atâtea flori? Incredibil! Deci au fost flori cât a durat melodia și încă nu le-a primit pe toate. Omul este o legendă, nu glumesc. Este absolut genial”, a adăugat Bendeac.

author avatar
Andrei Ștefan
926 afisari

10 COMENTARII

  1. Ce sunt ăștia??? ARTIȘTI??? CINE? FUEGO??? DELIA??? SALAM???

    VOUĂ NU VĂ E RUȘINE SĂ CITAȚI TOATE INEPȚIILE DEBIATE DE UN DROGAT DEVIANT CA BENDEACC?

  2. Fuego este o persoana absolut deosebita .Are o educație aleasă , are bun simt, are respect
    fata de toată lumea, are o frumusețe interioara cum rar mai întâlnești în aceste vremuri.
    Este un om ce merita tot respectul.

  3. Domnule Mihai.
    A fi smeker nu are nimic cu arta.
    Mentionez ca un manelist e de 100x mai smeker ca Fuego cu diferenta ca fustița lui Fuego e mai scumpa ca casa părintească care nu se vinde.
    Mentionez cu respect si impulsiv emotional ca arta e doar acea care te modifica din bou 🐂 in om.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

Reacţia DURĂ şi încisivă a lui Piedone după ce Nicuşor Dan a anunţat că rezolvă problema traficului în 2035: „Ai dat căruța în gard,...

Nicuşor Dan a venit cu un termen "optimist" pentru bucureşteni: problema ambuteiajelor din Capitală va fi rezolvată în 2023.”Analizăm concluziile studiilor de fundamentare care...

Stormy Daniels a povestit cum Donald Trump a provocat-o să-l „pleznească la fund”: „Mi-am pierdut cunoștința”

Fosta actriță de filme pentru adulți Stormy Daniels depune mărturie la New York, în procesul fostului lider de la Casa Albă și a povestit,...
proger