AcasăMONDENMihai Albu si Iulia, impreuna de Sarbatori!

Mihai Albu si Iulia, impreuna de Sarbatori!

Mihai Albu, creatorul de pantofi, a marturisit ca anul acesta va petrece Sarbatorile alaturi de Iulia si de fiica lor. De asemenea, el a mai spus ca la atelier impodobeste nu doar bradul ci si… plantele pe care le detine, iar anul acesta in loc de globuri si beteala, specifice sarbatorilor de iarna, a preferat sa foloseasca mini pantofi.

Fostul sot al Iuliei Albu a declarat ca ii place sa se ocupe de impodobitul bradului sau al plantelor, dupa caz, iar in acest an a pus pe frunze, in loc de globuri, mini pantofi pe care i-a primit de la prietenii lui cu ocazii diferite. “Mereu am decorat bradul la mine la show-room cu pantofi in miniatura. Am o colectie mare si sunt primiti de la clienti sau prieteni cu diverse ocazii. Fiecare are o poveste”, a spus Albu la Acasa TV.

Totodata, creatorul de pantofi a dezvaluit ca va sarbatori Craciunul nu doar alaturi de fiica lui, ci si de Iulia. “Mikaela mi-a zis ce vrea, o tableta. Sarbatorile le facem in familie, o sa fie si Iulia. Craciunul il facem impreuna cu siguranta. Eu nu gatesc, o sa am de lucru pana in ultima zi. Eu ma ocup de brad, l-am avut o data negru, o data verde. Ne-a trecut prin minte la amandoi asta si am luat toate detaliile negre. Intr-un an am avut un brad multicolor. Gaina nu este a mea, nu decid daca va fi cu noi”, a mai spus Mihai Albu.

author avatar
Alina Costache