AcasăMONDENMihai Albu nu participa la Bucharest Fashion Week

Mihai Albu nu participa la Bucharest Fashion Week

Chiar daca an de an a participat la Bucharest Fashion Week, Mihai Albu lipseste de pe lista organizatorilor din acest an.

Desi fusese anuntat pe lista creatorilor de moda de top, Mihai Albu nu s-a mai prezentat pe podium, luni seara, in a doua zi de festival, asa cum se astepta toata lumea. Motivul este unul destul de trist. Indragitul creator de pantofi este bolnav, dupa cum chiar el a dezvaluit. A si stat la pat cateva zile, si nu a reusit sa termine la timp colectia.

“In urma cu doua saptamani, fetita mea Micaela a acuzat o raceala puternica! Atat de rau i-a fost incat am dus-o de urgenta la spital in toiul noptii, pentru a-i pune perfuzii si a o trata cu antibiotice! Dupa, am luat boala si eu, iar de mai bine de zece zile, nu reusesc sa ma insanatosesc! Am stat la pat, mi-am pierdut vocea si, acum, chiar daca am venit la atelier, nu sunt in stare sa fac nimic! Cu parere de rau, le-am spus organizatorilor de la Bucharest Fashion Week ca nu pot sa ma prezint la eveniment! Sunt intr-o stare proasta si, fireste, nu am reusit sa imi pun la punct colectia! Asta e situatia!”, a declarat Mihai Albu pentru wowbiz.ro.

author avatar
Andra Nesu