AcasăMONDENMihai Albu, dezamagit de afirmatiile Iuliei: “Nu cred ca meritam asa ceva...”

Mihai Albu, dezamagit de afirmatiile Iuliei: “Nu cred ca meritam asa ceva…”

Dupa ce Iulia Albu a dat cu el de pamant, povestind detalii din culise care l-au pus intr-o lumina nu tocmai favorabila pe fostul sot, Mihai Albu s-a aratat complet dezamagit de afirmatiile mamei copilului sau.

In timp ce Iulia Albu a povestit detalii din relatia ei cu designerul de pantofi, punandu-l pe acesta intr-o postura proasta, fostul ei sot a reactionat. Mihai Albu a urmarit momentul in care fashion editorul a aparut la tv si a povestit tot ce s-a intamplat intre cei doi si ce a dus la divort. Cuvintele spuse de mama copilului sau l-au ranit pe Mihai Albu, care si-a manifestat dezamagirea pe contul personal de Facebook. “Cat de urat a putut sa vorbeasca despre mine… Nu cred ca meritam asa ceva! 🙁 🙁 :(“, este mesajul scris de fostul sot al Iuliei pe site-ul de socializare.

Citeste si:

Iulia Albu DA DE PAMANT cu FOSTUL SOT: “Mihai ma jigneste, apoi imi spune ca ma iubeste

“Cu siguranta nu meritai asa ceva! esti un om prea bun si prea calm. consider ca celebritatea i s-a cam urcat la cap. si a afectat-o rau. nu vreau sa jignesc, dar nu are rost sa fii trist. dezamagitor oricum. viata e scurta. sa incercam sa o acceptam asa cum este ea si sa o traim cu toate partile ei bune si sa trecem peste cele mai putin bune!”, “pt ca ii oferi iubire neconditionata mihai! incearca sa lasi trecutu in trecut si traieste prezentu si atat. ciorba reancalzita numai are acelasi gust mihai”, “Imi pare rau pentru situatia de fata… singurul care are de suferit este copilul… daca ea vb urat de tatal copilului ei detona ce caracter urat are.  fii puternic pentru copil…”, sunt cateva din sutele de mesaje postate de prietenii virtuali ai lui Mihai Albu.

Foto: Facebook

author avatar
Alina Costache