AcasăMONDENMihaela Radulescu va lua foc: Dani Otil DORIT de o pustoaica de...

Mihaela Radulescu va lua foc: Dani Otil DORIT de o pustoaica de 16 ani, fiica unui celebru cantaret!

Dupa ce l-a refuzat pe Liviu Varciu, Diana Enache, fiica lui Adrian Enache, a pus ochii pe Dani Otil, in ciuda faptului ca prezentatorul TV este deja implicat intr-o relatie cu Mihaela Radulescu.

Invitata in emisiunea „Rai da’ buni”, Diana a vorbit deschis despre preferintele ei in materie de barbati. In timp ce Mihai Morar i-a aratat fotografii cu barbati din showbizul autohton, Diana a dezvaluit care dintre ei ii starneste interesul si care o lasa rece.

Din categoria barbatilor care nu o atrag pe adolescenta sub nicio forma fac parte Vladimir Draghia, Alex Velea si Alex Mica, in schimb, tanara si-a manifestat admiratia pentru Jorje, Pepe si mai ales pentru Dani Otil. „As iesi cu el la o cafea pentru ca e un tip inteligent cu care chiar ai ce sa discuti”, a spus Diana despre moderatorul de la „Neatza” si iubitul Mihaelei Radulescu.

Preferintele Dianei sunt cel putin surprinzatoare dat fiind ca nu de mult a refuzat avansurile un renumit macho autohton, Liviu Varciu, dupa cum a dezvaluit chiar tatal ei, Adrian Enache, foarte mandru de fata lui.

author avatar
Alina Costache