AcasăMONDENMihaela Radulescu, intr-o accentuata cadere de forma si forme

Mihaela Radulescu, intr-o accentuata cadere de forma si forme

De cateva zile, Mihaela Radulescu e peste tot. Deschizi televizorul, dai de Mihaela Radulescu, mergi la un eveniment monden, dai de Mihaela Radulescu. Acum, sigur, nu e vina „divei de la Monaco”, intrucat femeia primeste invitatii si e normal sa le onoreze, daca poate si vrea. Un lucru, insa, au in comun toate aceste aparitii.

La gala Elle, tinutele purtate de Mihaela Radulescu si prietena ei, Dana Budeanu, au amintit de doua lebede

De fiecare data, Mihaela apare imbracata in niste tinute care nu prea ii fac niciun serviciu. Negre fara exceptie si realizate din materiale transparente si care lasa la vedere si ce trebuie, si ce nu trebuie, tinutele Mihaelei Radulescu vireaza ingrozitor catre kitsch. Daca in emisiune la Maruta, Mihaela i-a bulversat pe privitori cu un senzational decolteu pana aproape de buric, maiastru modelat de sutien si o pereche de strampi fantezie, care nu ne-am prins daca erau frumosi sau urati, la Teo, fosta vedeta de televiziune s-a prezentat cu o rochie mulata, aparent cuminte.

Doar aparent, pentru ca pe laturi, creatia era transparenta, ceea ce a si facut-o pe Teo sa puna o intrebare de 100 de puncte. „Ai chiloti pe tine?”, a intrebat-o vedeta Kanal D pe Mihaela, care a raspuns afirmativ, fericita, probabil in sinea ei, ca s-a prezentat la Tv ca un fel de Kim Kardashian mai slaba. Intre cele doua aparitii la show-uri mondene, Mihaela a strecurat si cateva evenimente unde, din pacate pentru ea, nu a facut decat sa demonstreze ca e intr-o evidenta cadere de forma, dar si de forme.

De exemplu, la evenimentul de lansare al celei mai recente colectii Dana Budeanu, Mihaela a optat pentru o fusta care incepea tarziu si se termina devreme, adica exact unde se termina fundul, si o bluzisoara dintr-un material subtire-subtire, care dezvaluia crudul adevar: fara sutien, sanii divei nu mai sunt ce-au fost odata. Noroc cu cizmele Chanel de 2.500 de euro, cam cat o masina la mana doua (pretul insa, nu e o problema pentru cineva care traieste la Monaco, pe picior mare cu ajutor financiar recunoscut din partea fostului sot), care au mai abatut atentia de la dezastru.

Urmatorul eveniment punctat de Mihaela, Gala Elle, unde a aparut intr-o rochie lunga, din dantela neagra, care lasa la vedere lenjeria intima. Clar, intentia purtatoarei era sa fie sexy. Nu prea i-a iesit, dar macar Mihaela s-a bucurat de un lucru, respectiv intreaga atentie a privitorilor. Ca, pe la spatele ei, s-a vorbit de rau sau de bine, asta conteaza mai putin. Oricum, rochia Mihaelei, o tentativa de Dior reinterpretata romaneste, a fost subiectul serii.

author avatar
Mihaela Grigorescu