AcasăMONDENMihaela Radulescu, Antonia, Andreea Raicu si Catrinel Menghia, tunse la fel! Cine...

Mihaela Radulescu, Antonia, Andreea Raicu si Catrinel Menghia, tunse la fel! Cine copiaza pe cine?

Fanii Mihaelei Radulescu, Antoniei, Andreei Raicu si a lui Catrinel Menghia au ramas fara cuvinte. Vedetele lor preferate au aceeasi coafura! Nimeni nu intelege ce s-a intamplat.

Dar nu va speriati, se pare ca cele patru femei frumoase poarta doar niste peruci pentru un pictorial al unei reviste de moda. Imbracate cu rochii superbe, divele stralucesc. Insa, indiferent cat de bine ar arata ele, Iulia Albu le-a dat verdictul. Fashion editorul a scris un mesaj pe Facebook in care le-a criticat pe Raicu, Menghia si Antonia. In schimb, a spus ca ar cumpara revista datorita Mihaelei Radulescu.

“Noua coperta ELLE marcheaza o dubla/tripla premiera. Cel mai prost styling pe care l-am vazut in ultimii ani. Cea mai prosta compozitie: personajele nu sunt parte din aceeasi poveste creand senzatia de fotografii decupate si lipite. Cea mai nefericita combinatie de personaje pe care am vazut-o in ultimul timp.

Evident, Andreea Raicu(miss fata de la tara/printesa cumparaturilor), vesnica si nelipsita din TOATE „combinatiile” Elle Romania (stie Roxana Voloseniuc despre ce vorbesc…), diva in exil Mihaela Radulescu, a carei prezenta domina intreaga imagine, fiind din punctul meu de vedere punctul de atractie al intregii imagini si unul dintre putinele motive pentru care as putea lua in considerare cumpararea acestui numar, Catrinel Menghia/Marlon Brando, inaltata din pacate inutil de evident pe acele platforme pentru a crea o silueta dominanta, misiune evident esuata si Antonia inecata si pierduta intr-o rochie cu totul alta masura decat cea corecta. Ideea de baza este ca am obtinut franciza DOLCE & GABBANA pentru Romania, ceea ce, desigur, este imbucurator…”, a scris Iulia Albu pe Facebook.

author avatar
Andra Nesu