AcasăMONDENMicutzu s-a luat la bătaie în Centrul Vechi şi a ajuns pe...

Micutzu s-a luat la bătaie în Centrul Vechi şi a ajuns pe mâna poliţiştilor!

Probleme mari pentru actorul de stand-up Cosmin Nedelcu, care poartă numele de scenă Micutzu. În noaptea de duminică spre luni, el s-a bătut în mijlocul străzii, pe Calea Victoriei, cu persoane străine care i-ar fi adresat injurii.

Oamenii legii au deschis un dosar penal după ce o terasă a fost vandalizată. Pentru a aplana cearta, între ei s-ar fi băgat și o femeie și un bărbat, rezultând un geam spart al unui magazin din zonă.

Ce a anunţat Poliţia?

În noaptea de 15 /16 august 2021, în jurul orei 00.00, prin apel 112, Secția 1 Poliție a fost sesizată de către o femeie cu privire la faptul că în fața unui magazin de pe raza de competență a secției, mai multe persoane sunt implicate într-un conflict.

La fața locului s-au deplasat, de urgență, polițiștii, care au identificat persoanele implicate și le-au condus la sediul subunității. Din primele date a rezultat ca în jurul orei 23.50, dintr-un grup format din 5 persoane, 4 adulți și un minor, aflat în fața unui magazin, un bărbat ar fi adresat anumite cuvinte unui trecător .

Acesta ar fi fost deranjat de cele auzite și a început să se certe cu cel în cauză. Cu intenția de aplanare a situației, au intervenit alte doua persoane, un bărbat și o femeie.

Conflictul verbal a degenerat, iar un geam al magazinului a fost spart. În cauză au fost declanșate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere și lovire sau alte violențe.

4 bărbați au fost sancționați contravențional cu amendă în valoare de 200 de lei (fiecare), conform prevederilor Legii nr 61 din 1991 pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, pentru adresarea de expresii jignitoare”, informează Poliția.

Deocamdată, Cosmin Nedelcu a refuzat să comenteze cazul.

author avatar
Andrei Ștefan
605 afisari

2 COMENTARII

Comments are closed.

Nu rata să citești

Ultimele știri