AcasăMONDENMichi de la Suie Paparude, mesaj emotionant pentru fani: "M-ati ajutat enorm...

Michi de la Suie Paparude, mesaj emotionant pentru fani: „M-ati ajutat enorm sa-mi revin”

Suie Paparude au avut vineri primul concert de la atacul de cord suferit de Mihai Campeanu, alias Michi, in octombrie anul trecut. Dupa o pauza de aproape jumatate de an, artistul a revenit pe scena, si considera ca un mare merit il au si fanii lui, care l-au sustinut continuu.

Dupa concert, Michi le-a multumit tuturor celor care l-au sustinut si i-au trimis mesaje in perioada in care a fost internat si in timpul recuperarii.

„Va multumesc voua, oameni buni. Voi ati fost si sunteti cei pe care i-am simtit aproape de mine zi de zi in toata aceasta perioada. Prin urarile de bine si de sanatate, adevarate, directe, sincere, emotionante, pline de optimism si incurajari, in momentele acelea dificile, m-ati mobilizat si m-ati ajutat enorm sa-mi revin si sa ajung cu bine langa voi, din nou. Fiecare gand, mesaj, zambet, fotografie, incurajare, telefon, au ajutat si m-au repus in pozitia verticala. Va multumesc!”, a scris Michi pe pagina de Facebook a trupei Suie Paparude.

Solistul a suferit un infarct miocardic dupa un concert sustinut la Timisoara, la sfarsitul lunii octombrie, anul trecut. Doctorii l-au resuscitat de trei ori si i-au indus starea de coma, fiind rezervati in privinta recuperarii. Din fericire, Michi si-a revenit si a fost externat la sfarsitul lunii noiembrie, insa pana acum cateva zile nu a putut sa mai apara in fata fanilor.

author avatar
Alina Costache