AcasăMONDENMET GALA 2021. Emma Răducanu, spectaculoasă pe covorul roșu (FOTO)

MET GALA 2021. Emma Răducanu, spectaculoasă pe covorul roșu (FOTO)

emma RaducanuMET GALA 2021. Emma Răducanu, spectaculoasă pe covorul roșu (FOTO)

Proaspăta campioană de la US Open Emma Răducanu și alte vedete internaționale au fost prezente noaptea trecută la Met Gala, unul dintre cele mai importante evenimente mondene din lume, desfășurat la Metropolitan Museum of Art, din New York.

Jucătoarea de tenis a obținut o invitație la prestigiosul eveniment de modă găzduit de Vogue după ce a câștigat US Open sâmbătă, 11 septembrie. Noua senzație a tenisului feminin a întors capete aseară la Gala Met, uimind mulțimea într-o ținută clasică.

 

În timp ce Serenna Williams a ales o ținută extravagantă, Răducanu a preferat o fustă și o bluză în două culori, alb și negru. Naomi Osaka a atras și ea toate privirile pe covorul roșu, adoptând o ținută și o coafură spectaculoase.

 

Emma Răducanu a devenit, duminică noaptea, prima câștigătoare de trofeu major venită din calificări, după ce a învins-o pe Leylah Fernandez cu 6-4, 6-3. Ea a devenit cea mai tânără câștigătoare de Mare Șlem din 2004 încoace de la Wimbledon, de la Maria Sharapova, care se impunea la 17 ani. Și prima jucătoare de la US Open care nu pierde set și câștigă de la Serena Williams în 2014.

author avatar
Andreea Vlad
750 afisari

1 COMENTARIU

  1. Cine are gene de româncă e frumoasă adică ca și Emma Raducanu! Felicitări pt. marea ei performanta pt. mine incredibilă pe care a realizat-o in state ! Să cîștigi US OPEN e o mare performanță! De la Halep Simona n-am nici o speranță ca va invinge vreodată la US OPEN. Accidentarile ei diverse și dese arata ca nu e profesionista, nu se antreneaza suficient.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger