AcasăMONDENMesajul Angelei Gheorghiu pentru Cezar Ouatu, dupa rezultatul de la Eurovision! (VIDEO)

Mesajul Angelei Gheorghiu pentru Cezar Ouatu, dupa rezultatul de la Eurovision! (VIDEO)

Incantata de performanta lui Cezar, celebra soprana a tinut sa-i transmita un mesaj contratenorului ploiestean, care, joi seara, a reusit sa ajunga in finala Eurovision 2013!

Prin intermediul contului sau de pe o retea de socializare, Angela Gheorghiu a tinut sa-i transmita lui Ouatu felicitari pentru show-ul de joi seara, dar si o promisiune fanilor acestuia: „pe ‘adevaratul’ Cezar Ouatu il veti descoperi in viitor”, dezvaluie artista a carei voce este apreciata in lumea intreaga.

Gheorghiu se declara mandra de Cezar Ouatu, care a reusit sa faca spectacol in semifinala competitiei muzicale, pe scena de la Malmo. „Suntem cu totii foarte mandri. Sunt fericita ca te-am descoperit si ca avem posibilitatea sa cantam impreuna in atat de multe proiecte”.

In ultimele zile s-a speculat ca artista si reprezentantul Romaniei la Eurovision 2013 ar avea o relatie mai mult decat amicala si de colaborare pe plan profesional. Totul dupa ce pe contul de Facebook al sopranei au aparut mai multe fotografii in care cei doi apar impreuna si foarte apropiati.

Reprezentantul Romaniei la Eurovision 2013, interpretul piesei „It’s my life”, a intrat al 17-lea in competitia de joi seara si a reusit, gratie unui show special, sa aduca Romania in finala competitiei desfasurate in acest an la Malmo, in Suedia.

VEZI SI: Cezar Ouatu a facut un show incendiar la Eurovision 2013! S-a calificat in finala! (FOTO, VIDEO)

Ce poza SPECIALA a aratat lumii CEZAR OUATU, dupa ce a aflat ca merge in finala EUROVISION 2013!

[youtube]c4JIA_AjPts[/youtube]

Sursa foto: Facebook