AcasăMONDENMel Gibson, spitalizat după ce a fost testat cu Covid-19

Mel Gibson, spitalizat după ce a fost testat cu Covid-19

 

Actorul australian Mel Gibson a fost internat la spital după ce a fost diagnosticat cu Covid-19.

În primavara acestui an, Mel Gibson a fost spitalizat câteva zile. Actorul a fost diagnosticat în luna aprilie și a fost tratat într-un spital din Los Angeles. Starea lui de sănătate a fost păstrată în secret și de atunci și-a revenit.

Un reprezentant al vedetei din Braveheart, în vârstă de 64 de ani, a confirmat pentru The Daily Telegraph Australia că Gibson a fost în îngrijirea spitalului privat de cel puțin o săptămână. De atunci a testat negativ pentru virus de mai multe ori.

„A fost testat pozitiv în aprilie și a petrecut o săptămână în spital”, a declarat reprezentantul lui Gibson, care a dezvăluit, de asemenea, că Gibson a fost tratat cu medicamentul Remdesivir în timp ce se afla în spital.„A fost tratat cu Remdesivir, în timp ce a fost în spital, și de atunci a testat negativ de mai multe ori, dar și pozitiv pentru anticorpi”, a adăugat acesta.

Gibson a fost observat plimbându-se prin Malibu pe data de 12 iulie, purtând o mască de față sub nas. Partenera sa, Rosalind Ross, în vârstă de 30 de ani, a purtat incorect masca de protecție.

 

author avatar
Nicoleta-Mirela Pirvu
183 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger