AcasăMONDENAnamaria Prodan se compară cu mama lui Elon Musk. Femeia vine în...

Anamaria Prodan se compară cu mama lui Elon Musk. Femeia vine în România cu un motiv surprinzător

maye muskMaye Musk vine după fiul său în România. Ce va face mama miliardarului Elon Musk la București

Anamaria Prodan va sta alături de mama lui Elon Musk la un eveniment în România. Maye Musk va sosi în țara noastră în luna ianuarie a anului viitor.

Modelul în vârstă de 74 de ani va veni la București pentru un eveniment la care va participa chiar din postura de gazdă.

Maye Musk își lansează cartea la Sala Palatului

Maye Musk urmează să ajungă în România la finalul lunii ianuarie 2023 pentru un eveniment care se va desfășura la Sala Palatului din Capitală, potrivit mediaflux.ro. Apoi va pleca într-un turneu de promovare a cărții în Bulgaria și apoi în Turcia.

În cadrul evenimentului, mama lui Elon Musk își va prezenta în fața publicului din România cartea ”O femeie își face un plan: Sfaturi pentru o viață plină de aventură, frumusețe și success”, noul proiect al modelului.

Anamaria Prodan se compară cu Maye Musk

Maye Musk va veni pentru prima oara in Romania. Un eveniment unic in care va povesti cum e să crești trei copii singura, cum unul dintre copii devine cel mai bogat om al Planetei.

Asemănările dintre mine și Maye sunt uluitoare și mă rog la Dumnezeu ca cele 3 comori ale mele să calce pe urmele copiilor domniei sale!

Pe data de 26 Ianuarie la Sala Palatului sunt mândra să stau alături de această femeie puternică și să vorbim în fața femeilor din Romania despre demnitate, mândrie, succes, educație și munca împinsă la extrem față de copii și familie și fata de viață„, a scris Anamaria Prodan pe Instagram.

În carte, Maye Musk povesteşte cum şi-a crescut copiii ca mamă singură şi cum i-a educat ca să-şi împlinească visurile, deşi viaţa nu a fost prea îngăduitoare cu ea.

În primăvara acestui an, mama lui Elon Musk a pozat în costum de baie pe coperta Sports Illustrated, devenind cea mai în vârstă femeie care a pozat pentru coperta cunoscutei publicații.

author avatar
Andreea Vlad
923 afisari

8 COMENTARII

  1. PROPAGANDA LINGAILOR IN CUUR DE PE ZIARE.COM DEPASESTE ORICE LIMITA CHIAR SI PE CEA DE PE TIMPUL LUI CEAUSESCU ! MUISTII SI PUPATORII DE GAOZURI MARONII DE PE ZIARE.COM AU IMPUS O CENZURA SEVERA SI LINSUL IN CUUR A POLITICIENILOR ACTUALI IN FRUNTE CU SALAMUL DE SIBIU ESTE OBLIGATORIE ? IN CAZ CONTRAR CENZURA SI INSULTE SI AMENINTARI PE ZIARE.COM

    ZIARE.COM UN SITE DE EXCREMENTE IMPUTITE UNDE PROPAGANDISTII FOSTI COMUNISTI AU EXPERIENTA
    ANALFABETII FUNCTIONALI ASA ZISII JURNALISTI SUG POOLA LA GREU

      • Nu-i adevarat! Lu Iliescu nu-i mai lucreza bn. muschii limbii! O va prelua Petrica Roman Walther,Milica Ctinescu si alte fosile expirate ale politicii romanesti! Elon Musk in schimb ba andreeo nu a vnt in Ro. Dupa cum declara MAI! Nu a intrat in Roumenia! Fa proasto si mincinoaso! Mai bine scrie la gazeta de perete la scoala de corectie!

  2. Este bine că oamenii de succes scriu cărți motivaționale sau de memorii. Să sperăm că această doamnă va veni în România, este importantă prezența autorului la lansarea unei cărți.

    • Duamna nu va veni in Romania cum nici fiisu n-a vnt! Nu mai va luati dupa ziarizde mincinoase angajate pantru prestatzii d chilotzareala..

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger