AcasăMONDENMatilda Pascal Cojocarita, dupa ce a aflat ca a ratat finala Eurovision:...

Matilda Pascal Cojocarita, dupa ce a aflat ca a ratat finala Eurovision: „Se merge la risc”

Joi a fost anuntata lista finala a concurentilor care vor participa la etapa finala a Selectiei Nationale Eurovision 2014, Matilda Pascal Cojocarita afland ca nu a trecut de preselectii.

Concurentii care si-au dorit un loc la Eurovision 2014 au aflat, joi, daca au o sansa sau nu sa lupte in finale pentru a reprezenta Romania la Copenhaga.

Matilada Pascal Cojocarita a fost exclusa, impreuna cu Cobzality din lupta pentru Eurovision 2014, iar artista a avut o reactie surprinzatoare, legat de rezultatul preselectiilor. „Acum doua minute am aflat vestea. Foarte bine, nu am corespuns cerintelor juriului. Se merge la risc, este un concurs fair-play, ne-am gandit la toate variantele. Consider ca un sut in fund e un pas inainte. Noi mergem mai departe cu piesa, acum filmam videoclipul”, a declarat Matila Pascal Cojocarita pentru spynews.ro

Stefan Stan feat. Teddy K, Naomy, Bere Gratis, Silvia Dumitrescu, Marcel Craciunescu, Anca Florescu, Vizi Imre, Renée Santana feat. Mike Diamondz, Paula si Ovi, Mirela Vaida Boureanu, The dAdA si The Zuralia Orchestra sunt cei calificati in finala nationala a concursului Eurovision 2014.

Cititi si:

Finalistii Selectiei Nationale Eurovision 2014: Ei lupta pentru a reprezenta Romania la Copenhaga!

author avatar
Alina Costache
1.302 afisari

Nu rata să citești

Ultimele știri