AcasăMONDENMarius Tucă s-a certat cu Adrian Sârbu. Moderatorul tv pleacă de la...

Marius Tucă s-a certat cu Adrian Sârbu. Moderatorul tv pleacă de la Aleph News!

sarbu tuca Marius Tucă s-a certat cu Adrian Sârbu. Moderatorul TV pleacă de la Aleph News!

Marius Tucă şi Adrian Sârbu au rupt relaţia de „dragoste”. Moderatorul TV pleacă de la Aleph News, postul mogulului media, acolo unde realiza talk-show-ul „Marius Tucă show”.

Se pare că cei doi oameni de televiziune nu vor mai colabora în proiectele media. De la începutul anului, oricum au rulat doar reluări ale emisiunii jurnalistului.

Tucă şi Sârbu, parteneri la Smart FM

Marius Tucă şi Adrian Sârbu au început colaborarea la începutul lui 2019. În luna februarie, acum trei ani, compania Aleph Media, fondată de Adrian Sârbu, intra cu 50% din acţiuni în postul de radio Smart FM.

Cealaltă jumătate era a familiei Tucă. Marius Tucă preluase Smart FM după ce fondatorul acestuia, Valentin Nicolau, a încetat din viaţă în 2015. De asemenea, Tucă şi Sârbu deţin împreună licenţa şi pentru Smart TV.

Din 2020 până la finalul anului trecut, emisiunea lui Tucă a reprezentat o constantă a postului de televiziune deținut de fostul conducător de la Pro TV.

Cine este Marius Tucă

Marius Tucă, 56 ani, este unul dintre cei mai cunoscuți realizatori de talk-show din România. În 1996 a lansat talk-show-ul ”Milionarii de la miezul nopţii“ la Antena 1. Ulterior, a schimbat numele emisiunii în ”Marius Tucă Show”. Talk show-ul a dispărut o perioadă, în perioada alegerilor prezidențiale din 2004, dar a revenit în 2007 pentru câteva ediții, după care s-a încheiat definitiv.

Printre cele mai cunoscute nume prezente în platoul Aleph News în emisiunea lui Tucă au fost Valentin Stan, Ion Cristoiu, Ioan Aurel Pop, Alexandru Rafila plus multe alte figuri din politică, sport sau cultură.

author avatar
Andrei Ștefan