AcasăMONDENMariana Moculescu s-a apucat de videochat! “Am castigat deja cateva mii de...

Mariana Moculescu s-a apucat de videochat! “Am castigat deja cateva mii de euro!”

Mariana Moculescu a parasit Romania! Si-a lasat tara natala pentru a sta o buna perioada de timp in Austria – dupa cum bine marturiseste chiar ea.

Mai mult de atat! Fosta sotie a lui Horia Moculescu a povestit ca s-a apucat de viodechat, iar acest job ii aduce venituri substantiale in cont. “Mi-am cumparat tot ce am nevoie pentru a face videochat. Ma imbrac cu voaluri transparente, ma machiez strident, ma coafez intr-un fel anume. Pana acum am castigat cateva mii de euro. Imi aleg clientii, nu oricine poate sa ma vada”, a declarat aceasta pentru “La Maruta”.

Intrebat ce parere are despre indeletnicirile fostei sale sotii, Horia Moculescu a spus doar – “No comment”. In plus, compozitorul a ajutat-o sa isi faca bagajele pentru ca bruneta sa plece mai repede din tara.

“Nu imi pare rau ca pleaca. Nu regret decizia ei. Mi-ar fi fost dor de ea daca ar fi fost Mariana de acum 26 de ani. Mi-ar parea rau daca s-ar intoarce pentru ca s-ar intoarce foarte invinsa”, a adaugat compozitorul pentru emisiunea de la Pro TV.

author avatar
Anca Murgoci