AcasăMONDENMaria Carneci, rapusa de durere: “Fratele meu s-a prapadit la doua ore...

Maria Carneci, rapusa de durere: “Fratele meu s-a prapadit la doua ore dupa ce mi-am luat ramas bun!”

Cantareata de muzica populara si-a condus, marti, fratele pe ultimul drum. Maria Carneci este rapusa de durere, dupa ce Gheorghe, fratele sau, a murit la numai doua ore dupa ce si-au luat ramas bun.

Cu ultimele puteri, artista si-a condus fratele la groapa. Marti, o multime de oameni din Perisani Dambovita s-a alaturat cortegiului care l-a condus pe ultimul drum pe fratele cantaretei de muzica populara. Maria Carneci nu s-a dezlipit nicio secunda de sicriu, iar lacrimile au curs continuu pe obrajii ei.

“Fratele meu s-a prapadit la doua ore dupa ce mi-am luat ramas bun de la el! Am vorbit sambata noapte cu el. Era in spital la Targoviste. I-am spus sa reziste si i-am promis ca il voi aduce la Bucuresti. Era foarte lucid si coerent. Nimeni nu se astepta sa moara, nici macar el! Si doua ore mai tarziu s-a stins…”, a dezvaluit Maria Carneci, potrivit spynews.ro.

Din noaptea in care fratele ei s-a stins din viata, de sambata, si pana azi, cantareata nu a mai reusit sa inchida un ochi. “De cand am aflat, nu am dormit deloc…”, a mai spus jurata de la “Next Star”.

La inmormantare, Maria a fost atat de indurerata incat, imediat dupa slujba de ingropare s-a urcat in masina si a pornit catre Bucuresti, cu sufletul greu.

Citeste si:

DOLIU in familia unei indragite cantarete autohtone: Fratele ei A MURIT!

author avatar
Alina Costache