AcasăMONDENMama lui Dorian Popa sare în apărarea fiului său: „De acum înainte,...

Mama lui Dorian Popa sare în apărarea fiului său: „De acum înainte, nu se va băga într-o gaură de șarpe”

sursa foto: stirimondene.fanatik.ro

O vorbă veche spune că orice mamă își apără puiul. La fel face și mama tânărului Dorian Popa.

După ce s-a aflat, recent, că Dorian Popa a fost prins „pe picior greșit” la volan, și anume că ar fi fost depistat sub influența substanțelor interzise, acesta fiind oprit vineri, în trafic, în localitatea ilfoveană Domnești, mama tânărului influencer a reacționat. Și nu oricum, ci sărind în apărarea fiului său.

După recentul episod – când Dorian Popa a fost oprit de poliție, în Domnești – mama acestuia, Luminița, a făcut primele declarații pe acest subiect. De altfel, se știe că tânărul de 35 de ani are o relație foarte apropiată cu mama sa, pe care o alintă „mamișor”.

„Dorian, de acum înainte, nu se va băga într-o gaură de șarpe”

Viața merge mai departe, iar Dorian o să știe să-și ‘repare imaginea’! Eu sunt ‘doar mamișor’ pe care Dorian o iubește și o susține, necondiționat! Fii sigură că Dorian, de acum înainte, nu se va băga într-o gaură de șarpe”, a declarat Luminița Popa, pentru Click.

Episodul al cărui protagonist a fost Dorian Popa nu a scăpat de ochii presei și nici de comentariile din rândul internauților. Mai ales că s-a aflat că la momentul la care a fost oprit de polițiștii rutieri, tânărul influencer ar fi condus mașina, un Lamborghini, în chiloți.

Citiți și: Hâtz, Johnule! Te-a prins poliţia drogat la volan? Dorian Popa, sub influența canabisului. Influencerul conducea în chiloţi

Europol: Dosarul penal nu a fost deschis pentru că Dorian Popa conducea doar în chiloți

De altfel, cei de la Sindicatul Europol au și reacționat, într-o postare pe Facebook, plină de ironii, după ce cazul tânărului a fost rapid mediatizat.

„Pentru că informația referitoare la Dorian Popa, Lambo-ul și chiloții se rostogolește rapid în presă în formatul copy/paste, credem că este important să facem următoarele precizări:
1. Dorian Popa nu a fost oprit de colegii noștri de la Serviciul Rutier Ilfov pentru că acesta conducea îmbrăcat doar în chiloți;

2. Reținerea permisului de conducere nu a fost operată de către polițiștii rutieri pentru că Dorian Popa conducea un Lamborghini în chiloți, deși, fie vorba între noi, oricât de excentric ai fi, o astfel de mașină impune un anumit standard;

3. Dosarul penal nu a fost deschis pentru că Dorian Popa conducea doar în chiloți, ci a fost deschis în urma rezultatului testării preliminare cu aparatul drug test, care a confirmat prezența canabioidelor”, au transmis, între altele, cei de la Sindicatul Europol, sâmbătă după-amiază.

Anunțul IPJ

Dorian Popa a rămas, așadar, fără permisul de conducere. Până la acest moment, el nu a făcut declarații publice despre incident.

Reprezentanții IPJ Ilfov au anunțat, într-un comunicat, că în seara zilei de vineri, 27 octombrie, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Ilfov – Serviciul Rutier au oprit în trafic, în Domnești, mașina condusă de un bărbat. Cum în urma testării cu aparatul din dotare au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive, șoferul a fost dus la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice.

„La data de 27 octombrie a.c., ora 21:15 , polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Ilfov- Serviciul Rutier, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au oprit în trafic, în localitatea Domnești, un autovehicul, condus de un bărbat, iar în urma testării cu aparatul din dotare au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive.

Întrucât aceasta nu reprezintă o probă în cadrul dosarului penal, conducătorul auto a fost condus la unitate medicală din București, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise.

În cauză, conducătorului auto i-a fost reținut permisul de conducere fiindu-i suspendată exercitarea dreptului de a conduce, conform legii.

Polițiștii Serviciului Rutier Ilfov au deschis un dosar penal, în care efectuează cercetări, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența substanțelor psihoactive” se precizează în comunicatul IPJ Ilfov.

author avatar
Andrei Coman