AcasăMONDENMama lui Cezar Ouatu vrea renumararea voturilor de la Eurovision 2013: “Sa...

Mama lui Cezar Ouatu vrea renumararea voturilor de la Eurovision 2013: “Sa facem contestatie”

Faptul ca Cezar Ouatu a adus Romania abia pe locul 13 in finala Eurovision 2013 i-a nemultumit pe multi romani, insa mama contratenorului crede ca greseala nu este la fiul sau ci la numararea voturilor.

Urmand exemplul Azerbaijanului, mama lui Cezar a anuntat, intr-o interventie la ‘Telefonul de la miezul noptii’, ca a initiat o actiune de contestare a rezultatelor votului de la Eurovision – unde reprezentantul Romaniei a ocupat locul 13. Maria Ouatu sustine ca stie situatia din Italia, acolo unde locuieste, dar ca are informatii si din alte tari in care romanii nu au putut vota.

„Trebuie ca voturile la Eurovision sa fie renumarate. Televiziunea italiana, RAI, l-a anuntat pe Cezar pe primul loc. Nici nu aveau cum sa nu voteze romanii din Italia, cum sa ne dea noua un singur punct? Sunt foarte multi romani in Italia, eu am stat 17 ani acolo si cunosc bine situatia. Am si cetatenie. Nu e adevarat ca Italia nu a votat. Fiul meu deja e definit ca artist, dar contestatia trebuie facuta pentru romanii care muncesc din greu in strainatate si au votat pentru Romania”, a spus mama contratenorului.

author avatar
Alina Costache