AcasăMONDENMama Laviniei nu prea il place pe Stefan Banica: E cam batran

Mama Laviniei nu prea il place pe Stefan Banica: E cam batran

Daca duminica paparazzi l-au surprins pe Stefan Banica la Timisoara, in timp ce le facea o vizita parintilor Laviniei Parva, iata ca aceasta intalnire nu a ramas fara ecouri.

Se pare ca  Stela Parva, mama Laviniei, il admira pe Stefan Banica, dar ca artist, nu ca viitor ginere. Femeia spune ca el este cam in varsta, ca are copii, a fost insurat. Insa, vrea ca fiica sa sa fie fericita. „Bineinteles ca imi place Stefan Banica. Mi-a placut intotdeauna: Ca ARTIST. Eh, am eu o problema. Familia noastra adica…Ma rog, am fi vrut pentru Lavinia…el este cu probleme lui…”, a spus mama Laviniei, potrivit spynews.ro.

Intrebata de reporteri daca ar fi vrut un barbat mai tanar pentru fiica sa, Stela Parva nu s-a putut abtine: „Bineinteles! Si poate nu neaparat ca e o diferenta mare de ani intre ei, ci faptul ca el e un barbat cu obligatii. Are doi copii, chiar daca acestia sunt la mamele lor, Lavinia e o fata singura, poate ii trebuia un barbat pe masura ei. Acuma pune-te in situatia mea. Sa fii la varsta mea, sa ai o fata tanara si ea se indragosteste de un barbat, iar barbatul respectiv fusese casatorit, are si copii, ti-ar conveni lucrul asta? Chiar daca ei se iubesc foarte mult…Ca eu cred ca se iubesc”, a concluzionat doamna Stela.

author avatar
Andra Nesu