AcasăMONDENMai are putin si naste, dar Carmen Bruma arata impecabil! Ce spune...

Mai are putin si naste, dar Carmen Bruma arata impecabil! Ce spune despre greutatea ei!

Carmen Bruma poate fi incadrata in categoria gravidutelor foarte norocoase. Desi mai are un pic peste doua luni si naste, arata impecabil.

Iubita lui Mircea Badea s-a ingrasat doar cateva kilograme, abia ce i se vede burtica si nici nu a avut niciun fel de pofte. „Am fost intr-un fel de cantonament in care m-am documentat foarte mult. Eu m-am concentrat pe calitatea mancarii, nu pe cantitate si mi-am propus sa nu ma panichez. Nu am avut pofte, eu nu cred in ele. Femeile se ascund dupa pretextul: cere ala micu'”, a spus Carmen Bruma in emisiunea “Neatza cu Razvan si Dani” de la Antena 1.

Carmen Bruma si iubitul sau, realizatorul tv Mircea Badea, vor deveni parintii unul baietel in aproximativ doua luni.  Viitorii parinti abia asteapta sa isi stranga in brate bebelusul, Mircea Badea vorbind despre fiul sau cu numele de „Vasilica 2014”.

„Este exact asa cum m-am asteptat eu de la inceput. O sa avem un baietel. Medicii mi-au spus ca o sa fie un sportiv, un lungan. Inca nu ne-am gandit la nume, dar Mircea, de vreo trei luni, tot ii zice Vasilica 2014. E ca un id de messenger asa. Nu va fi asta numele copilului, dar e posibil sa il alintam asa”, a marturisit Carmen Bruma cu ceva timp in urma, intr-o emisiune de la Kanal D.

author avatar
Andra Nesu