AcasăMONDENMadonna, dezmăț total de ziua ei. Milioane de fani au fost uluiți...

Madonna, dezmăț total de ziua ei. Milioane de fani au fost uluiți când au văzut asta

madonnaMadonna și-a tras un nou iubit tinerel. Cine este bărbatul de doar 23 de ani care a vrăjit-o pe diva pop

Celebra cântăreață Madonna și-a surprins de multe ori fanii cu tot felul de gesturi excentrice.

Acum, la împlinirea vârstei de 62 de ani, artista a postat niște imagini care au făcut înconjurul lumii.

Madonna a dat o petrecere de zile mari la una dintre locuințele sale din Jamaica pentru a se sărbători. Imaginile de la ziua sa de naștere i-au surprins pe cei mai mulți.

Madonna nu s-a sfiit să fumeze marijuana

Petrecerea a fost, de fapt, un adevărat dezmăț. Artista a fost și de această dată înconjurată de mulți prieteni și în stilul său caracteristic – excentric, expansiv și surprinzător.

Alături de regina muzicii pop a fost și iubitul ei, care este mai tânăr decât artista, având vârsta de 26 de ani, Ahlamalik Williams.

Acesta apare în câteva fotografii postate pe Instagram alături de iubita sa, rulându-i partenerei sale un joint. Madonna a fost mereu asumată, nefiind deloc timidă să se afișeze făcând acest lucru.

Celebra cântăreață și-a surprins cei 15,4 milioane de urmăritori de pe Instagram atunci când a pozat cu îndrăzneală cu o farfurie plină de marijuana. Madonna a pozat cu o țigară între buze, în timp ce ținea în mâini tava cu „bunătăți”.

În alte imagini, vedeta apare cu un platou în mâini care este plin de canabis și de foițe.

Pentru această petrecere de pomină a plecat chiar cu toată gașca în Jamaica.

„Welcome to Jamaica……….??????? #birthday #leo @ahla_malik. Birthday Fun in Jamaica ?????? Thank you for being so welcoming!! ???!!”, a fost descrierea acesteia la câteva din pozele postate pe rețelele de socializare.

Madonna are și părțile ei bune

Dar, Madonna are și părțile ei bune.  În Malawi, cea mai săracă țară din lume, funcționează un centru de pediatrie deschis de Madonna.

„Sunt atât de încântată să constat că Mercy James Center a devenit un centru de excelenţă în Malawi în doar un an”, a declarat Madonna, la una dintre vizitele sale în această țară.

Chirurgii de la centrul din Blantyre au făcut istorie la începutul acestui an odată cu prima operaţie de separare, încununată de succes, a unor gemeni siamezi în această mică ţară din sudul Africii.
În primul an de funcţionare, acolo s-au făcut 1.690 de intervenţii chirurgicale pediatrice, a  arătat Raising Malawi, organizația caritabilă a artistei.

„Ne vom continua misiunea de a ne pune în slujba copiilor din această ţară”, a promis artista.

Madonna, în vârstă de 59 de ani a adoptat patru copii din Malawi.

Centrul, care funcţionează în cadrul Queen Elizabeth Central Hospital, a primit numele unuia dintre aceşti copii, Mercy James.

author avatar
Eli Dan Davidescu
975 afisari

1 COMENTARIU

  1. Prost scrii, frate. Tu și alți colegi. Un elev de clase primare, dacă îi dai ca sarcină o compunere, se exprimă mai onorabil. De unde v-a luat ” Național ”, de pe ” centurile de socializare ”?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger