AcasăMONDENMadalina Ghenea, tratata ca o adevarata printesa la Bucuresti!

Madalina Ghenea, tratata ca o adevarata printesa la Bucuresti!

Actrita a venit in Romania pentru a participa, vineri seara, la avanpremiera filmului “Dom Hemingway”, si a fost trata ca o adevarata regina in tara natala.

Dupa ce a cucerit nu doar Italia ci si Hollywood-ul cu rolurile si carisma ei, Madalina Ghenea, romanca in varsta de numai 25 de ani, a revenit miercuri in Romania, pentru premiera de vineri a filmului “Dom Hemingway”, in care joaca rolul unei femei fatale, alaturi de Jude Law.

Prezenta speciala, actrita are la dispozitie o masina cu sofer, pentru cele trei zile cat va sta la Bucuresti, si a fost cazata intr-o camera la un hotel de cinci stele, potrivit ziarului Click!. Pentru evenimentul de vineri seara de la “Biavati Events”, fostul Cinema Floreasca, vedeta si-a pregatit o tinuta de gala speciala.

“Era gata sa refuz oferta din acest film, pentru ca imi era greu sa ma imaginez o femeie fatala si sa o si interpretez. Chiar daca mi s-a spus ca sunt perfecta in rolul Paolinei, mi-a fost greu sa cred acest lucru”, a Madalina Ghenea, intr-un interviu pentru “Variety Studio”, de la postul tv E!.

Imediat dupa premiera, Madalina Ghenea se va intoarce la Hollywood, pentru ca are in continuare filmari pentru serialul “Borgia”, unde o interpreteaza pe Dorotea Malatesta, in cel de-al treilea sezon al productiei.

author avatar
Alina Costache