AcasăMONDENMădălina Ghenea și Leonardo DiCaprio, împreună! Cum au fost fotografiați cei doi...

Mădălina Ghenea și Leonardo DiCaprio, împreună! Cum au fost fotografiați cei doi actori

leonardo dicaprioMădălina Ghenea și Leonardo DiCaprio, împreună! Cum au fost fotografiați cei doi actori

Leonardo DiCaprio și fosta lui iubită, Mădălina Ghenea, au petrecut în același club din Milano, scrie publicația britanică Daily Mail, care le aduce aminte cititorilor că cei doi au avut o relație în 2012.

Actrița în vârstă de 35 de ani și actorul de 47 de ani au încercat să fie discreți și să nu atragă foarte mult atenția.

Mădălina Ghenea și Leonardo DiCaprio au petrecut împreună într-un club din Milano

DiCaprio a vrut să se facă nevăzut la intrarea în club, ajungând în jur de 2 noaptea, cu o șapcă pe cap. Mădălina Ghenea și-a făcut apariția la scurt timp după Leo.

Actrița de origine română a purtat, cu această ocazie, un catsuit negru, cu transparențe în zona bustului. Ținuta sclipitoare a vedetei a fost completată de o pereche de sandale cu platformă. În ceea ce îl privește pe starul de la Hollywood, el a ales o bluză neagră, jeanși, o jachetă bomber și pantofi sport. De asemenea, a avut și o șapcă, dar și o mască pe față. (foto AICI)

Leo și Madalina au avut o aventură în trecut, când paparazzii i-au surprins de mai multe ori împreună pe yachturi de lux, în Australia. Aventura a avut loc la scurt timp după ce DiCaprio s-a despărțit de Blake Lively. În acea vreme, actorul se afla în Australia pentru filmările de la “Marele Gatsby”. După DiCaprio, Mădălina Ghenea a avut o relație cu Gerard Butler.

author avatar
Andreea Vlad