AcasăMONDENMadalina Ghenea si-a innebunit fanii pe Facebook: S-a pozat aproape goala!

Madalina Ghenea si-a innebunit fanii pe Facebook: S-a pozat aproape goala!

Madalina Ghenea a postat o poza incendiara pe contul sau de Facebook in care apare aproape goala, alaturi de un mesaj dur, adresat tuturor celor care au dezamagit-o.

La o prima vedere se pare ca Madalina s-a fotografiat fara chiloti pe ea, iar cel care a facut poza a surprins-o intr-o ipostaze inedita, romanca stand intinsa pe o piatra. Fotomodelul poarta o bluza transparenta, inchisa la culoare, destul de ridicata incat sa lase impresia ca nimic nu ii acopera partile intime. Este, totusi, posibil ca vedeta sa poarte un body, dar nu se intelege clar, pentru ca imaginea este foarte intunecata.

„GRACIAS! A los que me han fallado una y otra vez, a los que hablan sin saber, a los que van de amigos y no lo son, a los que sonríen a la cara y mienten a la espalda, a los que me han mentido, a los que me han roto sus promesas… GRACIAS A VOSOTROS HOY SOY MAS FUERTE! (Multumesc! Celor care m-au dezamagit de nenumarate ori, celor care vorbesc in necunostinta de cauza, celor care se dau drept prieteni, dar nu sunt, celor care-ti zambesc in fata si mint pe la spate, celor care m-au mintit, celor care nu si-au tinut promisiunile… Multumita voua astazi sunt mai puternica, n.r.)”, a scris Madalina Ghenea pe contul sau de Facebook.

author avatar
Alina Costache