AcasăMONDENMadalina Ghenea, propunere BOMBA: Prezentatoare a unei emisiuni TV, in Romania!

Madalina Ghenea, propunere BOMBA: Prezentatoare a unei emisiuni TV, in Romania!

Frumoasa romana a primit o oferta foarte avantajoasa din partea unui post TV din Romania, Madalina Ghena avand promisa o avere in cazul in care accepta sa prezinte o emisiune de divertisment , in genul celei realizate de Oprah Winfrey.

Madalina Ghenea ar putea primi pana la cateva zeci de mii de euro pe editie daca accepta sa prezinte o emisiune de divertisment la Antena 1, noteaza libertatea.ro.

Avand-o ca invitata de doua ori in platoul emisiunii “Sinteza zilei”, de la Antena 3, Mihai Gadea a observat rapid ca simpla prezenta a iubitei lui Butler ii aduce o audienta foarte mare. Asa ca s-a gandit ca ar fi mult mai interesant daca, in loc de invitata, olteanca ar fi chiar realizatoare TV, astfel incat i-a propus sa fie gazda unei emisiuni de divertisment, la Antena 1 – un talkshow cu vedete, in genul celui facut de celebra Oprah Winfrey in America.

Desi, noteaza aceeasi sursa, in mod normal ar fi refuzat o asemenea oferta, Ghenea nu a refuzat categoric, datorita onorariului: i s-a propus intre 30.000 si 50.000 de euro pe editie, potrivit unor surse din trustul Intact.

In cazul in care va accepta sa fie parte din echipa Antena 1, emisiunile ei vor fi inregistrate pentru a nu se deplasa saptamanal din Italia in Romania.

author avatar
Alina Costache