AcasăMONDENMadalina Ghenea le-a depasit pe Megan Fox, Adriana Lima, Monica Bellucci si...

Madalina Ghenea le-a depasit pe Megan Fox, Adriana Lima, Monica Bellucci si Eva Mendes

Madalina Ghenea le-a dat gata pe frumoasele Megan Fox, Adriana Lima, Monica Bellucci si Eva Mendes. Cum? Simplu! Fiind mai frumoasa.

Cel putin, asta demonstreaza un top facut de o publicatie de peste Ocean. Asadar, Madalina Ghenea are un nou motiv de bucurie. Seducatoarea romanca a fost votata ca fiind una dintre cele mai frumoase femei din lume. Si nu asa oricum, ci ocupand un loc pe podium. Olteanca din Slatina i-a dat gata pe straini, astfel ca toata lumea a votat-o, ea ocupand un onorant loc 3.

Pe site-ul „World Actuality”, in urma voturilor admiratorilor, inaintea ei s-au clasat Aida Dapo, din Bosnia, care ocupa prima pozitie, si superba rusoaica Irina Shayk, iubita faimosului fotbalist de origine portugheza, Cristiano Ronaldo, care se afla pe locul doi. Fosta iubita a actorului de origine scotiana, Gerard Butler, ocupand locul trei pe podium, facand tara din care provine sa fie mandra.

Insa asta nu e tot, frumoasa Madalina Ghenea a reusit sa depaseasca cu mult cateva frumuseti care au facut furori pe micul ecran ani la rand. Potrivit Libertatea, este vorba de Megan Fox, care se afla pe locul 6, Adriana Lima, pe locul 21, Monica Bellucci, care se afla pe locul 22 si Eva Mendes, care ocupa un loc nu tocmai placut, acela cu numarul 44.

author avatar
Andra Nesu