AcasăMONDENMădălina Ghenea joacă în filmul cu Lady Gaga! Actrița, în rolul eternei...

Mădălina Ghenea joacă în filmul cu Lady Gaga! Actrița, în rolul eternei dive a Italiei – FOTO

Madalina GheneaMădălina Ghenea joacă în filmul cu Lady Gaga! Actrița, în rolul eternei dive a Italiei - FOTO

Mădălina Ghenea se alătură distribuției filmului „Gucci”, unde o va interpreta pe Sophia Loren. Nu-i de mirare că i s-a oferit acest rol, dată fiind asemănarea izbitoare dintre frumoasa olteancă și superba actriță italiană, laureată cu premiul Oscar.

Din echipă mai fac parte nume importante ca Lady Gaga, Al Pacino, Adam Driver şi Jared Leto. După locațiile din Gressoney, Milano și lacul Como, filmările s-au mutat la Roma, unde a apărut iată, o nouă figură: este vorba despre Mădălina Ghenea.

O serie de imagini spectaculoase au apărut pe contul oficial al filmului regizat de Ridley Scott. Una dintre ele este cu Mădălina Ghinea la brațul celebrului Al Pacino. Ghenea este foarte elegantă, cu o haină de blană pe umeri și înconjurată de fotografi, într-o scenă filmată la Roma, în care apare alături de Al Pacino care îl interpretează pe Aldo Gucci (unchiul lui Maurizio).

foto: instagram.com/thehouseofgucci/

Deși românca în vârstă de 33 de ani nu apare oficial în distribuție, acum nu există nicio îndoială că o interpretează pe actrița italiană premiată cu Oscar, probabil doar într-o scenă mică.

Filmul despre asasinarea fondatorului casei Gucci

Filmul „Gucci” urmărește povestea morții lui Maurizio Gucci, interpretat de Adam Driver, nepotul lui Guccio Gucci. Lady Gaga o va interpreta în noul proiect pe Patrizia Reggiani, condamnată pentru asasinarea fostului său soţ Maurizio Gucci, care a fost împuşcat de un asasin plătit, la 27 martie 1995, în timp ce intra în sediul firmei sale din Milano.

Patrizia Reggiani, a fost condamnată la 29 de ani de închisoare, însă a stat în spatele gratiilor numai 18, fiind eliberată în 2016. Premiera filmului ar trebui să aibă loc în luna noiembrie a acestui an, dar ar putea fi amânată până în 2022 din cauza pandemiei de coronavirus.

author avatar
Andreea Vlad