AcasăMONDENMadalina Ghenea, ipostaza surprinzatoare: Fara machiaj, intr-un moment de relaxare!

Madalina Ghenea, ipostaza surprinzatoare: Fara machiaj, intr-un moment de relaxare!

Madalina Ghenea s-a lasat fotografiata intr-o ipostaza in care de putine ori a putut fi vazuta de fanii ei. Bruneta, care si-a castigat notorietatea in Italia, le-a aratat admiratorilor o imagine in care apare fara machiaj si cu… o carte in maini.

Cunoscuta mai ales pentru relatiile cu diversi actori de talie mondiala, Madalina Ghenea se bucura de prea putine momente de intimitate, in care poate savura placeri simple, cum ar fi aceea de a citi o carte. Actrita romanca a postat pe pagina sa de Facebook o fotografie in care apare complet nemachiata, in timp ce tine o carte in maini, care, insa, pare ca nu o atrage prea tare, din moment ce Madalina prefera sa se uite la aparat.

Dar, desi prietenii virtuali considera ca arata foarte bine si fara make-up, multi dintre ei au remarcat faptul ca vedeta pare extrem de trista. „Esti cea mai frumoasa femeie pe care am vazut o vreodata. Brava”, „Esti trista si nu-mi place!”, „Esti trista? Nu stiu, ceva nu este ok, Mada”, „De regula prefer sa te vad in alte culori decat negru, dar poza asta e f faina!”, „Nu mai fi trista!!”, sunt o parte dintre mesajele postate pe site-ul de socializare al Madalinei Ghenea.

author avatar
Alina Costache