AcasăMONDENMadalina Ghenea inca este iubita lui Gerard Butler

Madalina Ghenea inca este iubita lui Gerard Butler

Dupa ce s-au scris mai multe articole cum ca Madalina Ghenea si Gerard Butler s-ar fi despartit, fiecare gasindu-si un alt partener, iata ca lucrurile nu par sa stea chiar asa.

Cel putin, frumoasa olteanca a lasat de inteles ca inca ar fi iubita actorului scotian. Cei doi au fost destul de zgarciti cu detaliile despre relatia lor,  de-a lungul timpului. Au aparut apoi poze cu el in compania altor femei, dar si cu ea in compania altor barbati. Asadar, jurnalistii au spus ca cele doua vedete s-au despartit. Insa intr-un interviu acordat recent de Madalina Ghenea unei publicatii din Italia, exprimarile sale cunt cam ambigue, lasand loc de interpretari. Potrivit ziarului Click!, Madalina da de inteles ca relatia ei cu Gerard Butler este cat se poate de fericita şi sanatoasa. Mai mult decat atat, ea a dat cateva detalii despre felul tn care o afecteaza povestea de dragoste pe care o traieşte alaturi de Butler.

„Este prima data cand iubitul meu este mai batran decat mine, el are 44 de ani. Eu vad ca fiind un lucru foarte bun acest lucru, faptul ca este mai batran decat mine. Tocmai datorita acestui lucru am foarte multe de tnvatat de la el”, a spus Madalina Ghenea, dand de inteles ca este fericita alaturi de Gerard Butler.

author avatar
Andra Nesu