AcasăMONDENMadalina Ghenea, extrem de suparata: “Cineva incearca sa-mi preia contul”

Madalina Ghenea, extrem de suparata: “Cineva incearca sa-mi preia contul”

Dupa ce, in cursul zilei de joi, contul de Facebook al Madalinei Ghenea a fost inchis, fosta iubita a lui Gerard Butler a revenit pe reteaua de socializare si le-a povestit fanilor ei ce a patit.

 

Prietenii virtuali ai Madalinei Ghenea au fost ingrijorati dupa ce au citit in presa stirile potrivit carora vedeta si-ar fi inchis contul de Facebook. Insa, de indata ce a reusit sa isi acceseze pagina, actrita a incercat sa ii linisteasca pe admiratori. Frumoasa romanca a postat, joi, pe contul site-ului de socializare, o imagine, alaturi de care a scris: “Cel mai bine e acasa”.

Infofolita bine, cu fular si caciula, Ghenea s-a pozat acasa, in Slatina, unde se afla pentru cateva zile. Insa, pentru a nu exista dubii, actrita a explicat si ce s-a intamplat cu contul ei de Facebook. „Someone is trying to hack or takeover my fb account!! for my fans I’m back! love you all! (Cineva incearcă sa-mi sparga sau sa-mi preia contul de Facebook! peentru fani: M-am intors! Va iubesc pe toti)”, a scris Madalina Ghenea, pe pagina personala a retelei de socializare.

Foto: Facebook

author avatar
Alina Costache