AcasăMONDENMadalina Ghenea, dezvaluiri despre relatia cu Gerard Butler!

Madalina Ghenea, dezvaluiri despre relatia cu Gerard Butler!

Madalina Ghenea a acordat cel de-al doilea interviu televizat in Romania. Fotomodelul a vorbit despre relatia pe care o are cu actorul Gerard Butler.

Madalina Ghenea a fost invitata lui Mihai Gadea, la emisiunea „Sinteza zilei”.

„Se poate spune ca sunt o norocoasa, dar va spun ca este foarte greu sa ai o relatie cu un om la un asa nivel. Nu este vina mea ca m-am indragostit si ca a venit la usa mea acum un an, la Milano. M-am indragostit, asta e tot ce pot sa spun despre acest om extraordinar. Eu l-am descoperit pe Gerard cand l-am cunoscut, el e un profesionist, dar si de la el ca om am avut multe de invatat. Imi doresc un copil foarte mult, dar nu acum.

Sunt un om normal cu toate plusurile si minusurile. Am o relatie normala, cu un om normal, urmarita de atatea persoane si comentata de atatea persoane. Incerc sa nu citesc comentariile. Vreau sa le multumesc jurnalistilor din toata lumea pentru ca nimeni nu mi-a facut niciun rau. Nu stiu ce ar fi negativ in relatia mea. Daca aceasta relatie se va termina va cer anticipat sa fiti la fel ca inainte, sa nu ma certati sau sa nu ma suparati”, a marturisit Madalina Ghenea la Antena 3, la Sinteza Zilei.

Citeste si:

Madalina Ghenea, cum nu ati mai vazut-o! La manastire, inconjurata de maicute!

Motivul TRIST care a determinat-o pe Madalina Ghenea sa vina de URGENTA in Romania!

Probleme in PARADIS? Madalina Ghenea, vizita surpriza in Romania… fara Gerard Butler!

Madalina Ghenea: “Nu sunt tiganca! Nu am aceasta onoare!”

Madalina Ghenea: “Gerard Butler ma pune la munca”

author avatar
Andra Nesu