AcasăMONDENMadalina Ghenea dezvaluie adevarul: Cine este “baiatul pe care-l place cel mai...

Madalina Ghenea dezvaluie adevarul: Cine este “baiatul pe care-l place cel mai mult”

Dupa ce s-a trezit singur, in ciuda tuturor zvonurilor care dadeau ca sigura casatoria cu Gerard Butler, Madalina Ghenea a incercat sa isi gaseasca fericirea in bratele lui Michael Fassbender. Dar cum nici acesta nu s-a dovedit a fi alesul, olteanca a marturisit ca are, in sfarsit, un favorit.

Imbracata sumar, cu o pereche de pantaloni scurti, un tricou alb si pantofi sport, Madalina Ghenea a iesit la plimbare. Insa, cum o femeie dupa care suspina o multime de barbati nu putea iesi asa din casa neinsotita, bruneta si-a luat cu ea un mascul de nadejde.  Un superb doberman cu o zgarda cu tinte.

Actrita a dezvaluie pe contul sau de Instagram care acesta este “baiatul pe care il place cel mai mult”. Imaginile cu bruneta si dobermanul au ajuns pe aceeasi retea de socializare. Intre Madalina Ghenea si frumosul patruped pare ca este o relatie speciala, bucurandu-se unul de compania celuilalt.

“My favourite boy in the world”, este eticheta pe care Madalina Ghenea a pus-o fotografiilor, in care isi tine din scurt “favoritul”.

author avatar
Alina Costache