AcasăMONDENMadalina Ghenea, cuceritoare! Cine este burlacul pe care l-a dat pe spate:...

Madalina Ghenea, cuceritoare! Cine este burlacul pe care l-a dat pe spate: „E ciudat de frumoasa!”

Considerata a fi una dintre cele mai frumoase femei din Romania, Madalina Ghenea face ravagii in randul barbatilor de pretutindeni. Un ravnit burlac autohton a fost cucerit total de felul in care arata romanca, marturisind ca este chiar… „ciudat de frumoasa”.

Madalina Ghenea a reusit, de-a lungul timpului, sa demonstreze ca poate cuceri orice barbat doreste, nu putini fiind cei care au fost innebuniti de formele ei, printre cuceririle romancei numarandu-se staruri celebre de la hollywood, precum Leonardo DiCaprio si Gerard Butler.

Acum, o alta vedeta, de aceasta data un burlac autohton, unul dintre cei mai ravniti barbati din Romania, a dezvaluit ca a fost fermecat de sarmul si frumusetea actritei. Vladimir Draghia, fost protagonist la show-ul „Burlacul”, de la Antena 1, este cel care a declarat ca Ghenea i se pare ravisanta.

Intr-un interviu pe care l-a dat pentru replicavedetelor.ro, Draghia a folosit numai cuvinte frumoase atunci cand a venit vorba despre actrita.

„In Romania sunt femei foarte frumoase. Recent am vazut-o pe Madalina Ghenea si intr-adevar, este ravisanta! E ciudat de frumoasa, chiar! In general, media Romaniei in ceea ce priveste frumusetea femeilor este extraordinar de mare”, a spus burlacul.

Cat priveste femeia perfecta in viziunea lui, Vladimir a dezvaluit: „Genul meu de femeie este numai al meu! De fapt, inca mai lucrez la genul meu de femeie. Este intr-o continua dezvoltare”.

author avatar
Alina Costache