AcasăMONDENMadalina Ghenea a venit in Romania cu un scop precis!

Madalina Ghenea a venit in Romania cu un scop precis!

Frumoasa Madalina Ghenea se afla in Romania saptamana aceasta. Insa, vedeta nu a venit in vizita, sau se relaxeze, ci tot la lucru.

Vedeta a venit pentru a-si  promova cel mai nou film al sau, “Dom Hemingway”. Pelicula este o productie tipic britanica, plina de umor, adrenalina si actiune. Madalina Ghenea a povestit, joi dimineata, in studioul Morning ZU, despre primul sau rol la Hollywood. In zilele urmatoare, vedeta va avea si cateva aparitii televizate unde isi va promova proiectul. Romanii au cu ce sa se mandreasca, nu gluma!

Comedia neagra “Dom Hemingway” a fost lansata in premiera mondiala la Festivalul de Film de la Toronto, unde a primit deja recenzii foarte bune. Partenerul de platou al Madalinei Ghenea este Jude Law, in rolul protagonistului, Dom Hemingway, un faimos spargator de seifuri din Londra. Insa, actorul de peste Ocean nu a putut veni in Romania, intrucat este deja implicat in alte proiecte, iar timpul nu i-a permis.

Madalina Ghenea va fi gazda avanpremierei de gala a filmului din 22 noiembrie, organizata de Dress Code Events la Biavati Events, incepand cu ora 19:00. Filmul este distribuit in Romania de Ro Image 2000 și Prorom, iar  premiera pe marile ecrane va avea loc pe 29 noiembrie.

author avatar
Andra Nesu