AcasăMONDENMadalina Ghenea: „Sunt pregatita dintotdeauna sa devin mamica”

Madalina Ghenea: „Sunt pregatita dintotdeauna sa devin mamica”

Frumoasa Madalina Ghenea isi doreste sa se casatoreasca si sa devina mamica, dar toate lucrurile se vor intampla la randul lor.

Frumoasa romanca si-a facut debutul la Hollywood cu pelicula Dom Hemingway, pe care o promoveaza in aceste zile in Romania. Insa, dupa cum chiar ea spune, idiferent cat de multe lucruri ar face si cat de mult ar evolua cariera sa, notiunea de familie ramane unul dintre cele mai importante lucruri.

”Ma marit cand o sa fie sa se intample acest lucru. Fiecare femeie se viseaza mireasa. E ceva natural sa te gandesti. Vreau sa devin mama. Sunt pregatita dintotdeauna sa devin mamica. Am avut mereu grija de copiii rudelor”, a marturisit Madalina Ghenea intr-un interviu acordat pentru emisiunea ”Agentul Vip”. In ceea ce priveste speculatiile care au aparut in presa in legatura cu o noua relatie pe care o are, Madalina nu a vrut sa comenteze.

Vedeta se afla in aceste zile in Romania pentru a-si  promova cel mai nou film al sau, “Dom Hemingway”. Pelicula este o productie tipic britanica, plina de umor, adrenalina si actiune.  Comedia neagra “Dom Hemingway” a fost lansata in premiera mondiala la Festivalul de Film de la Toronto, unde a primit deja recenzii foarte bune. Partenerul de platou al Madalinei Ghenea este Jude Law, in rolul protagonistului, Dom Hemingway, un faimos spargator de seifuri din Londra. Insa, actorul de peste Ocean nu a putut veni in Romania, intrucat este deja implicat in alte proiecte, iar timpul nu i-a permis.

author avatar
Andra Nesu