AcasăMONDENLumea filmului e în doliu! Unul dintre actorii din ”Friends” a murit,...

Lumea filmului e în doliu! Unul dintre actorii din ”Friends” a murit, la numai 59 de ani    

(sursa: Facebook)

Unul dintre actorii legendarului serial american ”Friends” a murit dumincă dimineață, în locuința sa din Los Angeles, la numai 59 de ani. Actorul suferea de cancer de prostată în stadiu avansat, diagnosticat încă din septembrie 2018. 

Actorul James Michael Tyler, cunoscut publicului român mai ales pentru interpretarea lui Gunther în serialul „Friends”, a murit la vârsta de 59 de ani, fiind răpus de  cumplita boală de care suferea. Actorul a murit liniştit, în locuinţa sa din Los Angeles, potrivit declarațiilor făcute de managerul acestuia.

Actorul și-a spus povestea, pentru a ajuta cât mai mulți oameni

Din dorința de a ajuta cât mai mulți oameni, Tyler şi-a spus povestea la începutul acestui an, la emisiunea „Today”.

„Dorind să ajute cât mai mulți oameni posibil, el și-a împărtășit curajos povestea și a devenit un militant pentru cei care au probleme cu prostata, pentru a face un test de sânge încă de la vârsta de 40 de ani”, a spus managerul său.

”Dacă-l întâlneai o dată, ți-l făceai prieten pe viață”

„A fost cunoscut ca actor, muzician, un avocat al conştientizării cu privire la cancer şi un soţ iubitor. (…) Dacă îl întâlneai o dată, ţi-l făceai prieten pe viaţă”, a scris managerul său.

Ca actor, Tyler este cunoscut mai ales datorită rolului din Friends, unde l-a interpretat pe Gunther, un angajat al cafenelei Central Perk, îndrăgostit de Rachel, interpretată de Jennifer Aniston. Anul acesta, el a avut o apariţie prin videoconferinţă la HBO Max în specialul „Friends: The Reunion”.

author avatar
Alina Costache
283 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger