AcasăMONDENLucian Viziru, la un pas de infarct: „Astăzi am fost mutat din...

Lucian Viziru, la un pas de infarct: „Astăzi am fost mutat din salonul de Terapie Intensivă înapoi în salonul ăsta”

Lucian ViziruLucian Viziru, la un pas de infarct: „Astăzi am fost mutat din salonul de Terapie Intensivă înapoi în salonul ăsta”

Lucian Viziru trece prin momente dificile. Artistul a petrecut Revelionul în spital și este internat în continuare, fiind suspectat de infarct.

Actorul și-a anunțat fanii despre situația sa, printr-un clip video urcat pe Youtube, în care apare pe patul de spital, cu branula în mână. El a mărturisit că a fost suspect de infarct, iar acum starea lui este mai bună.

Le-a mărturisit tuturor că așa și-a început anul 2022, la Spitalul Floreasca, unde medicii îl țin atent sub supraveghere. „Eu sunt în momentul ăsta în spital. Sunt aici de pe 31 decembrie 2021. Revelionul l-am făcut aici. Da, sunt un norocos.”, a declarat Lucian Viziru.

Trei zile la Terapie Intensivă

Și deși analizele inițiale nu au confirmat diagnosticul, starea de sănătate a actorului nu s-a ameliorat suficient. Ba mai mult, medicii l-au ținut timp de 3 zile la Terapie Intensivă pentru a-i face diverse teste. Actorul a mai povestit că în toate aceste zile s-a confruntat cu atacuri de panică și cu palpitații, ceea ce le-a îngreunat munca medicilor de a pune un diagnostic corect.

Lucian Viziru a mărturisit că inițial s-a crezut că a făcut infarct fiindcă avea mari dureri în capul pieptului. La primele analize de inimă rezultatele au ieșit negative. Ulterior, au ieșit pozitive și a apărut suspiciunea de infarct.

„Astăzi am fost mutat din salonul de Terapie Intensivă înapoi în salonul ăsta, unde am ajuns în prima zi. Sper să reușesc să plec mâine acasă. E bine în Spitalul Floreasca. M-au tratat frumos. Ieri și alaltăieri nu am avut voie să mă mișc din pat”, a povestit actorul revenit recent în România, după mai mulți ani petrecuți în Germania.

author avatar
Andreea Vlad