AcasăMONDENLucian Mindruta, cuvinte GRELE la adresa Paulei Seling! “Vorbitul nu-ti prieste!”

Lucian Mindruta, cuvinte GRELE la adresa Paulei Seling! “Vorbitul nu-ti prieste!”

Lucian Mandruta a fost surprins de reactiile copiilor sai

Problema maidanezilor a impartit lumea mondena in doua – pe de-o parte sunt aparatorii cainilor care se opun eutanasierii, iar pe de alta parte sunt vedetele care nu vor sa mai vada patrupede pe strazile din Capitala.

Lucian Mandruta o ataca dur pe Paula Seling

Pe marginea acestui subiect, Lucian Mindruta i-a adresat cateva cuvinte grele Paulei Seling. Cantareata si-a exprimat revolta, pe o retea de socializare, in legatura cu eutanasierea cainilor, dupa ce a vazut un filmulet in care acestia erau arsi de vii. Mesajul sau nu a fost trecut cu vederea de catre Lucian Mindruta care a criticat-o intr-un mod foarte dur.

Ziaristul a tinut sa-i spuna – prin intermediul contului sau de socializare – ca respectivele scene ingrozitoare nu s-au petrecut in Romania, ci in Rusia, cu mult timp in urma. Acesta a sfatuit-o pe solista sa se reapuce – mai bine – de cantat, pentru ca la vorbit nu prea se descurca.

Paula Seling, aparatoare a cainilor maidanezi

“Ajutor, sunt vanat de fanii Paulei Seling, care plange cand vede un clip cu un caine ars de viu… IN RUSIA! Paula, iti scriu direct: te-am criticat pentru nu esti in stare sa pui lucrurile in context. Rusia nu e Romania, iar eutanasierea nu e ardere de viu. Iar noi, care vrem un oras curat si fara maidanezi nu suntem niste ucigasi isterici, asa cum ai sugerat. Daca vii cu argumente emotionale si plangi la un clip vechi pe net, iti recomand o vizita la mormantul copilului ucis in BUCURESTI! Sa-ti revii si sa te reapuci de cantat, pentru ca vorbitul, in mod clar, nu-ti prieste”, a scris Lucian Mindruta pe Facebook.

Citeste si:

Paula Seling nu se mai poate opri din plans! “Nimeni nu are dreptul sa faca ASA CEVA!”

author avatar
Anca Murgoci