AcasăMONDENLovitură pentru Mirela Vaida! Ce au decis procurorii în privinţa femeii care...

Lovitură pentru Mirela Vaida! Ce au decis procurorii în privinţa femeii care a atacat-o cu pietre

mirela vaidaLovitură pentru Mirela Vaida! Ce au decis procurorii în privinţa femeii care a atacat-o cu pietre

Mirela Vaida, prezentatoarea emisiunii „Acces direct”, de la Antena 1, a primit o lovitură de la procurori.

Antoanela, femeia care a atacat-o cu pietre, în direct, în platoul show-ului, a fost trimisă în judecată pentru ultraj contra bunelor moravuri, şi nu pentru tentativă de omor, aşa cum a cerut victima.

Vedeta TV este revoltată şi spune că va cere schimbarea încadrării juridice pentru femeia care a agresat-o, pentru că, spune ea, i-a pus viaţa în pericol.

Cum se poate schimba încadrarea?

Totuşi, mai există speranţe pentru Mirela Vaida. Încadrarea se poate schimba, numai dacă judecătorul admite toate probele pe care le va depune Mirela Vaida prin avocaţii săi.

Dosarul este în cameră preliminară în prezent, astfel că victima, prin apărătorii săi, poate depune tot mai multe probe la instanţă prin care să ceară schimbarea încadrării juridice.

După episodul grav din platoul emisiunii „Acces direct”, agresoarea a continuat cu ameninţările. Aşadar, încadrarea juridică se va schimba, în funcţie de probele care vor fi depuse la dosar.

Reamintim că Mirela Vaida a fost atacată, pe 19 martie, în direct, chiar în timpul emisiunii Acces Direct de la Antena 1. O femeie care a pătruns goală în platoul emisiunii a aruncat cu un obiect contondent în Mirela Vaida.

author avatar
Andrei Ștefan