AcasăMONDENLovitura de gratie pentru Monica Gabor: Irinuca REFUZA sa mearga in America!

Lovitura de gratie pentru Monica Gabor: Irinuca REFUZA sa mearga in America!

In timp ce toata lumea credea ca Monica Gabor se loveste in permanenta de refuzul fostului ei sot de a o lasa pe Irinuca sa mearga in America, Irinel Columbeanu spune ca in realitatea fiica lor nici nu vrea sa auda de plecat peste Ocean.

De cand a plecat din Romania, in urma cu trei ani, Monica Gabor tot viseaza la momentul in care isi va putea lua fata, macar si in vizita, in Statele Unite.

In realitate, daca pana acum se vehicula ca cel care ii pune bete in roate iubitei lui Mr. Pink este Irinel Columbeanu, omul de afaceri sustine ca nu s-a opus niciodata ca Irina sa mearga la mama ei.

„Eu am lasat-o intotdeauna sa mearga la mama ei. Nu m-as opune niciodata acestui lucru, insa Irina este cea care nu a vrut sa plece in America. Am discutat despre acest lucru, iar ea spune ca nu vrea sa mearga acolo. Pana la urma, eu am ultimul cuvant, insa nu trec niciodata peste ce isi doreste ea. Si acum, in vacanta, ea a facut programul. Am venit la mare pentru cateva zile si ea nu a mai vrut sa plece, asa ca am ramas pe Litoral”, a spus Columbeanu pentru ziarul Click!.

Foto: click.ro

author avatar
Alina Costache