AcasăMONDENLora, cutremurata de vorbele unui baietel! I s-a facut pielea de gaina...

Lora, cutremurata de vorbele unui baietel! I s-a facut pielea de gaina cand a auzit ASTA!

Cateva cuvinte au facut-o pe Lora se se cutremure. Nu i-a venit sa creada ce i-a spus un baietel in culisele de la emisiunea „Next Star” – acolo unde frumoasa blondina este jurata.

“Doamna Maria Tanase iti transmite ca te imbratiseaza!” – i-a soptit la ureche un pusti in varsta de sase ani, imbracat in port popular, blond cu ochi albastri. In acel moment, cantaretei i s-a facut pielea de gaina si le-a povestit intamplarea lui Pepe si lui Connect-R, fiind extrem de socata. Lora a ramas doar cu semne de intrebare si asta pentru ca nu i s-a explicat nimic in legatura cu mesajul.

“A venit un baietel in culisele de la “Next Star” la mine, cred ca avea sase ani, imbracat in costum popular, blond cu ochi albastri si mi-a spus: „Lora apleaca-te putin ca vreau sa-ti spun ceva”. Si cand m-am aplecat, mi-a dat usor parul dupa ureche si mi-a soptit „Doamna Maria Tanase iti transmite ca te imbratiseaza”. Mi s-a facut pielea de gaina si atunci si acum cand va povestesc. Le-am povestit imediat lui Pepe si Connect-R… si ei au fost socati. Am ajuns acasa, am deschis laptopul si am vazut in presa ca in ziua aia era Centenarul dedicat Mariei Tanase… Am crescut cu muzica ei.. cantam prin casa, am iubit-o… dar nu inteleg ce-a fost cu mesajul ala si de ce eu? Ce inseamna? Oricum ar fi… copilul ala parea foarte sincer si m-am panicat. Rau”, s-a marturisit Lora pe contul sau de socializare.

author avatar
Anca Murgoci