AcasăMONDENLocul în care va urma să fie înmormântat Ion Ţiriac. Cripta lui...

Locul în care va urma să fie înmormântat Ion Ţiriac. Cripta lui costă cât un apartament în București

Ion Țiriac, 83 de ani, vrea să fie pregătit pentru orice, așa că a decis să achiziționeze un loc de veci. Fostul jucător de tenis a luat un teren pe care s-au construit 18 cripte (12 subterane, 6 supraterane), pentru toată familia.

Suma achitată nu e deloc de neglijat.

A plătit 80.000 euro

80.000 de euro a fost suma care a scos-o din buzunar omul de afaceri pentru un detaliu de care mulţi ezită de obicei să vorbească. Criptele vor fi marmură şi granit şi se află în cimitirul Bellu.

Totul a fost dezvăluit de prietenul lui Ion Țiriac, Ilie Năstase.

„Sunt încă foarte puternic, am o super energie, vă spun eu că mai trăiesc mult și bine. Eu mă gândesc în ce vacanțe mai merg, nu mi-am făcut vreodată probleme de testamente, moșteniri.

Nici măcar la copiii mei nu m-am gândit din acest punct de vedere pentru că le-am asigurat tot ceea ce au nevoie, nu le lipsește nimic.

M-a întrebat, cândva, Ion Ţiriac dacă mi-am găsit un loc de veci, dacă mi-am aranjat treburile astea de după, ştiţi dumneavoastră! Și eu i-am spus că nu am așa ceva, un loc de veci. Că nu m-a preocupat chestiunea asta”, spunea Năstase pentru playsport.ro.

author avatar
Andrei Ștefan
931 afisari

4 COMENTARII

  1. MEGALOMAM IDIOT, CARE SE CREDE SUPERIOR SI …CREATORULUI !!!!!!!! SPER CA INTR O ZI, DIVINITATEA SA I DEA O LECTIE BINEMERITATA,,,,,

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger